Beoordelingen van De Griffel To Go De Bilt

Recente recensies van De Griffel To Go De Bilt

5 sterren na 51 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel lekker, helemaal voor afhalen. Goede smaak pasta, heerlijke saté en de paddenstoelkroketjes waren ook top met de truffelmayo. Ook de uitgebreidheid met een verse goede salade is lekker fijn. Geen slappe hap of te natte hapjes, gewoon alsof je in een restaurant zit. Erg goed allemaal, gaan we zeker vaker halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, zag er zèèr netjes en verzorgd uit en het etenbwas heerlijk! De mevrouw die het eten bracht was erg vriendelijk en representatief gekleed. Top!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top..!☑️

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst gegeten 'bij' de nieuwe Griffel.. Maar dan thuis. Gerechten erg lekker! Zodra we weer uit eten mogen komen we zeker! Alleen.. Het was niet echt warm meer. Musschien zitten we ook wel te ver weg? Anyway. Ga zo door, hopelijk alles weer z'n bij het oude. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sate en roast pork waren erg lekker. De gerechten zijn erg compleet en het zijn grote porties. Wij gaan zeker ook de andere gerechten proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is bij de Griffel zelf of afhalen heel goed verzorgd De Primitivo rode wijn is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was heerlijk, friet niet erg warm. Bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd! De hoeveelheden waren ook prima. Veel frites werden er ook bijgeleverd. De maaltijdsalade, pasta en saté waren erg lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de kroepoek was taai geworden. Dus hier een andere oplossing voor vinden.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alleen jammer dat het niet echt lekker warm meer was.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk eten van De Nieuwe Griffel! We hadden diverse gerechten besteld; alles was zeer smaakvol. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd. En het was heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ..alles was goed op temperatuur en smakelijk..goede service minpunt ws de sla ....grote grove stukken en knoesten ..zou van mij veeleer fijner gesneden mogen worden ..zo grof is echt niet fijn

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.Zoals altijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd een lekkere maaltijd bezorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en de prijs heel redelijk. Alleen was het eten een beetje afgekoeld wat jammer was maar niet te voorkomen denk ik.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel. Het eten was heerlijk en leuk verpakt. De portie grootte was perfect.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Bezorging was mooi op tijd volgens plan. Zeker een aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd, het was goed op temperatuur en gewoon lekker. Het enige wat miste was de warme sfeer van het restaurant.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en vooral erg lekker.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en bezorgd! Leuke gerechten en goed van smaak. Vooral de saté is top! Voor bezorging viel dit absoluut niet tegen: het was heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat enorm lekker hebben we gegeten. Allemaal wat anders Mijn vegetarische risottoballetjes waren echt vurukkelijk....en de salade met dressing hebben we ook helemaal opgegeten....hmmmm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken betreffende de bestelling via de mail. Bestelling goed op tijd geleverd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en heerlijke maaltijden.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn op de afgesproken tijd bezorgd. Met zorg verpakt. Vriendelijke bejegening. En het gevoel de horeca een beetje te kunnen steunen. 5 sterren.!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sate, burger en maaltijdsalade. Goed verzorgd en grote porties!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren top! Net zo lekker als in het Restaurant.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed verzorgd eten en superlekker - as always 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve allemaal, het was weer helemaal top! Super lekker en strak op tijd! Keep up the good work & keep the faith! Liefs, Marco & Ilse, Schoolstraat Vijftien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was perfect en heerlijk. Alleen de Carpaccio maaltijdsalade viel heel erg tegen. Er zat iets van courgette achtig in + 3 grote stukken ui met grote blaadjes sla (rucola). Als je de sla en en de ui weg haalt was er weinig van de "maaltijdsalade" over, brood met dip was 1 klein broodje met humus en het broodje was een baksteen. Als je dit vergelijkt met de saté zijn het andere werelden helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De produkten zien er goed uit in de mooie bakjes waarin het geleverd wordt. In mijn geval was het niet echt heel erg warm meer, wellicht zouden warmhouddozen tijdens het vervoer hierin een oplossing zijn. Het eten was gewoon goed en van dezelfde kwaliteit als altijd bij de nieuwe Griffel. Het was zeker meer dan genoeg, zelfs iets teveel voor ieder van ons (4 personen). Maar een goede oplossing in deze Corona tijden.

Reactie van De Griffel To Go:Beste Jaap, bedankt voor je bestelling en review! Fijn dat het allemaal lekker, maar erg vervelend dat je eten niet warm genoeg was. We hebben warmhoudelementen voor in de bezorgboxen besteld, waardoor iedere maaltijd weer lekker warm aan huis wordt geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat leuk en goed verpakt en net zo smakelijk als in het restaurant. De kipsaté heerlijk en compleet met kroepoekjes, atjar, seroendeng. De burger was stevig en goed van smaak! Zelfs salade met losse dressing erbij! Onze hele tafel stond vol met bakjes met al het lekkers. Genoten!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! We hebben de pasta vanmiddag nog tegoed. Als jullie opnieuw gaan: laat weten, wij zijn klant..

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, jullie brengen thuisbezorgd maaltijden naar een hoger niveau. Heerlijk en goede/leuke manier van presenteren.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de bezorging was op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een heerlijk 3 gangen menuutje opgehaald en met de prima verpakking en opwarm instructies gemakkelijk een culinaire dinertje thuis gehouden. Doen we meer!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt en goed van smaak, top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dinertje thuis!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt genieten op de zaterdagavond. Een dinertje thuis!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten!!!! Grote porties

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, vooral de arancini en de paddenstoelkroketjes. De humus was het minst: vreemde smaak, niet zo lekker. De bezorging was prima.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, veel inrecyclebaar papier , dus geen eindeloos plastic. Goed geregeld ook bij t afhalen Prima!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en roast pork. Nagenoeg stipt op tijd bezorgd en prima op temperatuur. Aanrader dus.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger!!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke saté! Ga zo door!!!