Beoordelingen van De Griffel To Go De Bilt

Recente recensies van De Griffel To Go De Bilt

5 sterren na 495 reviews

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top service en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alweer top

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food. Have to double check they got the gluten free message before accepting delivery, but when all goes well good food at an excellent price

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service en heel lekker eten.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het deze keer niet helemaal wat we ondertussen van de griffel gewend zijn. We hebben nu een aantal keer thuis besteld en laatst ook in het restaurant gegeten en het is altijd heerlijk. Helaas verheugden we ons deze keer een beetje extra op het gerecht met de blauwe kaas. Maar helaas was er hier nog een vleesgerecht voor in de plaats gekomen. Daarnaast hadden we helaas ook maar 1 broodje en geen andere pane die we normaal heerlijk vinden. De rest was weer wederom heerlijk maar dit was toch jammer.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer TOP!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker, vers en snel bezorgd ook en wat fijn dat dit buiten thuisbezorgd.nl om kan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren smakelijk en de bezorging was uitstekend.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Arrancini, oftewel de risotto balletjes...heerlijk!!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeeeeeeeerlijk

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben meerdere keren besteld bij De Griffel To Go en dat bevalt goed. Het eten is altijd heerlijk en goed warm. We hopen alleen dat jullie binnenkort ook Groenekan toevoegen aan jullie bezorggebied...!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top tip in orde en erg lekker. Het chocolade toetje is een aanrader!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig bereid, heerlijk gegeten, lekkere soep en prima bezorging. Klasse hoor!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. We hadden niet zo’n honger, dus maar 3x saté voor 4 personen. Was zeer smakelijk. We waren wel blij met de extra salade die we er bij hadden besteld, want anders wel heel weinig groente.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heerlijk, alleen hadden we van het kindermenu de vissticks besteld, maar ontvingen we de kaassticks. Geen groot probleem, ook die waren lekker. Wel vonden we bij de Arrancini tussen de spinazie een vrij groot stuk papier. We hebben het eruit kunnen vissen, maar zijn we niet van jullie gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade. Dit soort sla vind ik persoonlijk niet geweldig. De dressing te zuur. Verder alles heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en het eten was netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten: cheesburger en indische saté. Smakelijk, ruim voldoende, ook voldoende bijgerechten. Aanrader. Keurige berichtgeving per mail dat de bezorger er aan kwam. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Supervers, goeie porties en fijne bezorging. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen geregeld eten bij jullie. De laatste paar keer viel het wat tegen helaas. De saté is vaak net een beetje te aangebrand en de salade bevat zóveel sla dat ik het eigenlijk zonde vind van het geld. Jammer! Wel veel succes gewenst nu het restaurant weer open is.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom miste de salade bij het hoofdgerecht hamburger. Dressing was er wel, Wordt een beetje een patroon, jammer. Eten is verder prima!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging, alles goed warm en knapperig

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!! echte aanrader

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er op tijd. Lekker warm. Goede verse frites. Heerlijk vlees en salade. Ruim voldoende voor iedereen.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was even geleden maar weer helemaal top , hopelijk blijven jullie hiermee doorgaan.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk 😋

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Precies op tijd bezorgd, duidelijke instructies en het belangrijkste: heerlijk gegeten!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Saté was heerlijk mals en mooi gerecht met alle toebehorende salades , saus , kroepoek in aparte bakjes. De salade was smaakvol en goed gevuld , zonder overdaad

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde, behalve de worteltjes.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en meer dan genoeg (twee voorgerechten en een hoofdgerecht met zijn tweeën)

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima snelle levering, eten van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruim voldoende qua hoeveelheid, goed warm en vriendelijke bezorging!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Was allemaal meer dan genoeg en optijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio salade heeft een grote teleurstelling bij mij teweeg gebracht. Heel veel grove sla stukken en zeer weinig vlees. De prijs is daardoor veel te hoog! De smaak was goed. Zal het daarom nooit meer bestellen en niet aanraden.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, dezelfde dag besteld, s avonds precies op tijd bezorgd. Zelfs kinderboxen, ideaal. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was veel te pittig, de pindasaus te dik én plakkerig en de patat bijna koud. Hoeveelheden prima, kip was wel lekker mals. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Koude salade, stond geroosterde witlof, maar was slappe hap. Veel te weinig het bakje was nog niet eens half vol. De patat was redelijk goed, maar ingepakte apoelmoes van 25 cent bij de ah vandaan waar wel het toppunt. Ik had speciaal bij jullie besteld omdat ik altijd lekker en genoeg eten krijg. Dit was echt een afknapper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en Prima kwaliteit. Het menu proeflokaal de rector besteld. Zeer compleet en alle gerechten van goede kwaliteit. Gasten en ik hebben heerlijk gegeten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten en goede bezorging (exact op tijd)

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijn rekening gehouden met gluten- en koemelkallergie!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en bestelling keurig op tijd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt genoten van het eten. Heerlijke smaken! Netjes verpakt en ruim voldoende hoeveelheid.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten Voor herhaling vatbaar

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Proeflokaal De Rector was echt lekker. Samen met gambakroketjes en een bruchetta voor 3 personen genoeg.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Jammer alleen vind ik dat de gerechten nog veelal hetzelfde waren als vorige maand. Maar ze smaakte wederom heerlijk

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alleen de kroketjes en de frietjes waren niet echt warm en krokant meer. Ook kregen we carpaccio in plaats van tonijn, maar die was erg lekker, dus geen probleem.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

ravioli was boven verwachting

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was nog warm en netjes verpakt

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Verzorgde en gezellige uitstraling. Duidelijk aangegeven welk gerecht glutenvrij was.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio maaltijd salade was echt een dikke onvoldoende (heel veel droge sla en een paar plakjes carpaccio) De andere maaltijden waren wel lekker maar ook hier bij de sla veel harde stukken kroontjes die je normaal weggooid.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor prima prijs. Keurig gebeld toen ik me in de ophaaltijd had vergist.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker stukje vlees met goede frieten en salade. Ook de runderstoof was heerlijk!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en verpakt. Was wat ik ervan verwachtte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate was deze keer helaas iets te veel verbrand. Nadat we het verbrande vlees eraf gesneden hadden was het verder voortreffelijk, zoals altijd. We beschouwen het als een incident; kan gebeuren.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeerlijk!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nog nooit bij jullie gegeten, dus dit was mijn eerste kennismaking. Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saté compleet met knapperige frites en een goede salade. Helemaal compleet. Top. Een aanrader

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker en veel

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, heerlijk eten, alles goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cheeseburger viel erg tegen! Broodje niet lekker, sla grote brokken.. frites erg armoedig. Patatzaak is lekkerder. Helaas. Saté was wel oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, genoeg en voor een schappelijke prijs.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom precies op tijd. Prima maaltijd, goed verzorgd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, van bestellen tot aan bezorgen. Het eten is heerlijk - jullie doen het goed!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwamen de gamba kroketjes geplet aan. De kwaliteit van de overig bestelde producten was verder goed.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk gegeten

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekkere ravioli met runderstoof! Ook de salade superlekker met veel fijne smaakjes!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flinke porties en warm en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar bij de saté ontbrak helaas de salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol en goed verzorgde maaltijd. Perfect voor een thuis uiteten ervaring!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm, en heerlijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate super lekker. Een aanrader.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd en vriendelijke bezorger. Bedankt griffel to go!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Netjes, verzorgd verpakt. Heerlijk gegeten. Mooie complete maaltijd.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zag er zeer verzorgd uit en was suoer lekker.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, hoeveelheden perfect. Alleen het korstje van de glutenvrije risotto balletjes vond ik niet zo lekker. te weinig smaak. Ik had graag de gewone gewild maar die was op. Deze neem ik vlg keer niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer netjes en op de afgesproken tijd bezorgd. Smaakte weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgt het eten was warm. Zeker een aanrader. We gaan dit zolang we nog niet in het restaurant mogen eten vaker doen. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas iets anders gekregen dan besteld. Wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk top, goed verzorgd, echt helemaal af. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het proeflokaal “meester” was heerlijk! Lekker gevarieerd, en zeker ook genoeg voor 2 personen. De saté was ook als vanouds, heerlijk dus!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. We hadden 4 verschillende hoofdgerechten, en alle 4 top.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm en carpaccio voorgerechten zeer smakelijk Ham/worst plate viel qua smaak wat tegen

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd gehad!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Proeverij de Rector. Ik hou niet van chocolade en daarom kregen we de worteltjestaart. De goddelijke worteltjestaart, overheerlijke, -waarom is het nu al op?- worteltjestaart! Dank voor een heerlijk verjaardagsdiner.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Alleen de saté was hier en daar aangebrand, dat was jammer. Smaak uitstekend.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Dank voor het heerlijke smaakvolle diner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten! De pasta met stoofvlees is geweldig! Snelle bezorging en goed op temperatuur. Zoals altijd grote klasse

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd (voor de afgesproken tijd) bezorgd. Eten zag er goed verzorgd uit en het belangrijkste: het was lekker!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuw gerechtje geprobeerd. Alles verliep volgens planning, nette bezorging precies op tijd en... het was heeerlijk.. toch missen wij de Griffel.. :-(

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren perfect zoals altijd, de frietjes waren dit keer helaas wel behoorlijk slap

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De saté is bij ons favoriet!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed gevulde porties. Aardige bezorging. Een onderdeel was er niet bij maar kwam snel. Het was zeer goed van temperatuur. Kortom: succes

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat en zijn onwijs tevreden! Altijd lekker eten, wisselende gerechten, op tijd en warm bezorgd. Keep up the good work!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Voor mijn man een prima portie, voor mij was 2/3 genoeg, maar nogmaals: erg lekker en zeer compleet!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, alles goed verzorgd! Was echt super snelle bezorging en nog heerlijk warm toen het aankwam. Echt een aanrader!!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goedkoop is het niet, maar deze kwaliteit heeft ook geen dure prijs. Altijd erg lekker eten en snelle bezorging. We bestellen hier graag.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals afgelopen woensdag goed eten. Op tijd bezorgd en warm. Porties zijn ook groot genoeg. Vierde mijn verjaardag in twee keer 🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering binnen 20 minuten, applaus! Aanrader om de gambakroketjes te proeven, en de witlofsalade en de bruschetta’s, enthousiast dus. Op dit moment de beste van de Bilt/ Bilthoven.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakt en prima verzorgd, maar vooral: heerlijk gegeten! Een bescheiden feestje in deze Corona-tijd...

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben het niet gewend maar helaas was de kipsaté gisteren zwart & aangebrand:-(

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bij bezorging ook echt goed warm nog. We bestelden deze gerechten voor de 2de keer en zouden het zo nog eens doen. Prettig om te zien dat er zo weinig mogelijk plastic verpakking is gebruikt. Mooi om dit nog verder te optimaliseren. Wij zijn voor lokaal voedsel, gebruik hiervan zouden we op prijsstellen. Hartelijke groet en we hopen voor de horeca, dat de besmettingscijfers snel om laag gaan en jullie weer open kunnen.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch geregeld. Eten was lekker. En ook goed warm Volwaardige porties

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, zoals altijd!! Heerlijk!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten van Proeflokaal De Rector, boven verwachting. Royale porties. Bezorging precies op tijd en heel vriendelijk. We hopen snel weer echt te mogen komen eten, maar anders doen we dit zeker nog een keer.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bruschetta was heerlijk als appetizer. Thaise curry rook heerlijk, maar was echt véél te zout. En dan ook nog daarbij de krokante rijst vermicelli: zout! Dit moet beter Griffel!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten , diverse keren , aanrader

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben alweer heerlijk gegeten. De Griffel blij, wij blij.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste prik, heerlijk eten! Perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Luxe sate, prina verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, vers en op tijd ontvangen. Zeker een aanbeveling. Alleen bij het bestellen online, loopt niet door zonder een fles wijn erbij te bestellen. Daar is een verbetering nodig.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en erg makkelijk te bestellen via de website

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer prima geregeld, het bestelde eten bij De Nieuwe Griffel. Dit keer Rendag besteld, erg lekker.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het eten was goed warm bij aankomst. De saté en de arancini met truffel zijn echte aanraders. Tot de volgende keer!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Eten stond op tijd klaar. Vriendelijk geholpen en dat allemaal coronaproof.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk gegeten!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze Corona periode hebben we regelmatig saté met friet besteld bij verschillende restaurants, maar die van De Griffel is veruit de lekkerste! Royale porties en lekker malse saté met goed gebakken friet en een heerlijke salade erbij. Kortom, die bestellen we vaker!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor grote groep besteld. Bezorging was precies op tijd en Iedereen heeft heerlijk gegeten ! TOP!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekookt, op tijd bezorgd, het was nog warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve Griffelaars Het was weer heel erg lekker, uitstekend gegeten! Het is met liefde gemaakt en rondgebracht en dat proeven we! Hopelijk kunnen jullie het allemaal gaande houden met de bestellingen en gebeurt er een wonder en mogen in elk geval de terrassen weer open en ook het restaurant, dat zou geweldig zijn. Sterkte en succes! Groetjes, Marco & Ilse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, het vlees, de saus, de salade, alles!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere carpaccio salade netjes met een broodje, dressing en truffel mayo erbij.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer on line besteld....dit is beslist niet de laatste keer! Mooie en smakelijke maaltijden We hebben er van genoten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, ook de stevige frieten zijn lekker. Goede en handige verpakking. Leuk ook voor de kinderen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere smaak en perfect verzorgd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een geweldige maaltijd gehaald, en stond keurig op tijd klaar

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker eten afgehaald, op tijd klaar. Rendang was erg lekker en de saté zoals altijd goed.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Op tijd bezorgd, warm, en vooral heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker! We hebben veel van genoten, en gaan zeker nog vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger, fantastische friet en ook nog eens super snel bezorgd. Wederom lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou 6 sterren geven als het mogelijk was, ontzettend bedankt, het was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en zeer snelle bezorging. Ik raad De Griffel To Go aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was weer heerlijk. Frieten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en erg goed verzorgd!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, Zalig gegeten! En perfect op tijd!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doen!! Bestellen, snelle bevestiging, daarna een mail met tijdstip aflevering en het geleverde , stipt op tijd, was overheerlijk, goed op temperatuur en ..niet onbelangrijk de hoeveelheid was meer dan voldoende. We hebben heerlijk gegeten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bezorging keuring vijf minuten voor de aangegeven tijd.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten! Het eten stond exact op tijd klaar (afhalen) en de gerechten waren gewoon van het niveau wat we in het restaurant zelf ook gewend zijn. We zullen zeker vaker afhalen en hopen natuurlijk weer snel op locatie te kunnen genieten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alles goed verzorgd en warm bezorgd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Verrukkelijke salades en saté. Absoluut een aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Goede porties, goed verzorgd, netjes en lekker. Heerlijke salade met bietjes en mals stoofvlees.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van De Rector!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een verwennerij het eten van De Griffel

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim 6 tafels hebben weer genoten van het heerlijk eten van De Griffel!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De Rector is echt een aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Wij komen zeker terug!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn en op tijd bezorgd, dank jullie wel!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté gegeten!!! Zeker een aanrader

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een restaurant waardige beleving. Saté met citroengras moet je wel liggen. Deze keer wat minder frietjes bij de gerechten dan de afgelopen keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en keurig op tijd bezorgd. Was wederom Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de saté

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en was mooi op tijd bezorgd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren echt perfect!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gisteren avond een tweede hamburger besteld wil ik graag betalen

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Het was echt alsof we uiteten waren. En mijn complimenten over de bezorging. Maar 10 minuutjes later en ik kreeg direct die update in mijn mail! Super! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wat super snel thuis bezorgd was. Echt genoten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk! Toch een beetje het gevoel van De Griffel, maar dan thuis :) Hopelijk tot snel in het restaurant!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we nu niet uit eten kunnen, was dit echt een geniet moment aan huis. In een papieren zakje de bestelling opgehaald bij het restaurant. En thuis hapje voor hapje genoten met een glas rode wij . Gerechten die net even anders zijn gemaakt dan het standaard. De zalm, de gegrilde groenten, carpaccio en de ravioli... heerlijk! Het kaasplankje en taartje bewaren wij voor morgen!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echt thuis uit eten, enorm van genoten!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 uur gevraagd om te bezorgen en om 17.15 uur waren ze er al. De salade die bij de kip sate zat én de maaltijdsalades was véél te grof. Dit zag er heel onverzorgd uit, alsof er zeer weinig aandacht aan besteedt was. De verhouding atjar en noten met de kip was ook zoek. Eigenlijk viel het beetje tegen, helaas. Het dessert (1) was super lekker en zag er zeer goed uit. Het had een feestmaal moeten zijn maar was erg teleurstellend :(

Reactie van De Griffel To Go:Beste van der Werf. Erg vervelend dat het niet naar wens was. Ik weet niet zo goed wat we hiermee moeten gezien jullie onze hardlopers hebben besteld en we daar eigenlijk alleen maar hele positieve reactie op krijgen. Wat betreft de sla gebruiken we little gem een van de duurdere sla soort dit snijden we niet fijn om het zo knapperig mogelijk te houden tijdens bezorging. Wel moet ik vermelden dat u de bestelling bij ons voor 17:15 geplaatst heeft dus we er op de gevraagde tijd waren. Misschien heeft u een fout gemaakt tijdens het bestellen. Ik hoop dat we nog een kans krijgen en het dan beter in de smaak valt. Vriendelijke groet. Dimitri De nieuwe Griffel

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer goed en verzorgd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, prima service!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit en service! Voor herhaling vatbaar!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnelle bezorging en dan...erg lekker eten. Zeer aan te raden.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties, op tijd en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten verzorgd en goede service en netjes op tijd. Een aanrader ! 👍🏻

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, kwalitatief goed eten en goed veel!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gevarieerd en heel smaakvol. Eigenlijk dezelfde heerlijke ervaring die we gewend zijn als we in de Griffel zelf eten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wéér heerlijk! Al verschillende keren besteld en telkens genoten.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Wel veel patat bij het kindermenu dat mag wel minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Het zou logischer geweest zijn om de drie hoofdgerechten in drie aparte verpakkingen te doen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Met veel aandacht gemaakt en afgeleverd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leve de garnalenkroketjes. En leve de bezorging!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zéér goede kwaliteit van het saté vlees Goede levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk! Lekker thuis 'uit eten'

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dagje klussen was het heerlijk om eten te kunnen bestellen. Het kwam snel en was echt goed! Een heel smakelijk voorgerecht en een heerlijk hoofdgerecht. Een echte beloning voor een dagje hard werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen de afgelopen tijd regelmatig en kan niet anders zeggen dan helemaal top!! Aanrader?: zeker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goede porties en perfect op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, keurig verzorgd, flinke porties!! Kortom: aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd, en het was weer lekker.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van onze bestelling bij de Griffel. Goede porties, lekker eten en een fijne prijs.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Beetje kruiden boter bij stokbrood is aan te raden.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top....bezorging op tijd en sate is overheerlijk voor een goede prijs.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was in het midden nog bevroren. En cheesecake heel zompig/ drappig door het sausje. Verder was het heerlijk en voldoende. Goed verzorgd! Netjes geleverd!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de website gaat heel makkelijk, bezorging exact op tijd en heel vriendelijk. Het eten was heerlijk en de porties zeker voldoende, echt een aanrader voor heerlijk thuis uit eten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, goed verpakt, gewoon lekker. Fijn dat het zo kort van te voren nog besteld kan worden.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Dank!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen donderdag voor drie personen besteld. Heb de bestelling zelf opgehaald, om de griffel niet extra te belasten. Alles keurig verzorgd meegekregen. De kwaliteit van het eten was super. Eigenlijk in alles perfect, geen op- of aanmerkingen, was overigens de mening van alle drie de personen. Wij kunnen het iedereen aanraden, die eens even geen zin heeft om te koken. Zo makkelijk, en zo lekker !

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was heerlijk, zou alleen t satevlees in kleinere stukjes doen zijn nu v die grote stukken en dat ziet er iets minder presentatief uit

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke take out gegeten. Top restaurant!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker. Goed van smaak, ook op goede temperatuur en mooi met salade erbij. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heer heeerlijk. Lekker geborreld.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepel, snel, heerlijk, vers, etcetera. Gewoon doen..

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, hoeveelheid is ook meer dan voldoende. Saté was vandaag weer geweldig.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De porties waren echter veel te klein helaas. We betaalden €14,50 per gerecht. We hebben later nog een boterhammetje gegeten.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd, friet was lekker krokant en de salade goed gevuld en vers.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk een feestje. Zoals wij gewend zijn van de Nieuwe Griffel alleen maar heerlijke verse producten. Wel oppassen dat je je vingers er niet bij op eet!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er prima uit, lekkervan smaak en ondanks de drukte maar 15 min. later bezorgd

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en netjes op tijd. Wij vonden alleen het eten dit keer niet echt warm..

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overweldigend lekker! In onze nog resterende COVID-tijd kan ik anderen ook zeker de saté aanraden. Makkelijk te bestellen, op de seconden aan huis geleverd, ondanks de sneeuw van gisteren. Super. Ga zo door, hou het hoofd bovenwater. Dit geldt overigens voor de hele horeca. Want na COVID blijven wij zeker bij jullie komen, we staan te trappelen :-) Tot die tijd allemaal bestellen, steun de lokale horeca want dat is op dit moment echt nodig.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Proeflokaal de Rector is heerlijk smaakvol en feestelijk om aan tafel te zitten met allemaal verschillende hapjes!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en levering op afgesproken tijd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Precies op tijd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed op tijd bezorgd. In de omgeving van De Bilt zijn er niet heel veel restaurants die bezorgen. Omdat we vegetarisch eten blijft de keus bijna overal beperkt tot max 2 hoofdgerechten. We bestellen ongeveer eens per week een maaltijd. We hebben zodoende al lang alle gerechten geprobeerd en zouden graag vernieuwing van de menukaart zien. Of meer vegetarische gerechten. We hebben nu 2x risottoballetjes gegeten maar zullen een volgende keer liever zelf gaan koken.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kids zaten er vandaag na 9 maanden preventieve isolatie zwaar doorheen, maar een paar voorgerechten thuis bezorgd, haalden weer de juiste spirit omhoog! Heerlijk genoten!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte hapjes voor bij de borrel besteld, lekkere soep en tiramisu. Bezorging stipt op tijd en heel vriendelijk, aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET WAS HEEL SMAKELIJK EN GOEG VERZORGD

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté en de salade waren heerlijk! Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou een leuke aanvulling zijn om het menu toe te voegen bij de bestelling Nog beter: een toelichting per gerecht zoals het in het restaurant gebeurd: voor u ziet u een salade van...... etc.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Ieder nadeel heeft zijn voordeel," zei Cruijff ooit. In tijden van lock down is een voordeel, dat je in ieder geval een maaltijd van De Griffel to Go kan bestellen. Een aanrader! Je bent er toch even helemaal "uit", terwijl je gewoon lekker thuis zit te eten. Er wordt opgeroepen om juist nu de horeca te steunen. In dit geval vinden dat hélemaal niet erg!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijk eten alleen de salade mag wat mij betreft wat verfijnder (erg grote stukken sla)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten van goede kwaliteit en zelfs sneller dan verwacht bezorgd

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!! Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en knapperig. Je proeft aan alles dat het met zorg bereid is. Service zeer snel. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ruim op tijd bezorgd. Kon ik maar iedere dag iets bestellen, maar dat mag niet van mijn vrouw. Thx! Hopelijk snel versoepeling en weer open om aan te schuiven

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. Prima op tijd bezorgd. Netjes in bakjes verpakt. Echt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 Saté besteld, eten was echt super, goed warm, veel patat erbij, rauwkost. Super tevreden .

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou er nog een keer bestellen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al een aantal keer voor de avond eten besteld. Helemaal top, ga zo door!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie voorafjes en goeie prijs kwaliteit echt een aanrader!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, alle maaltijden waren smakelijk en op tijd klaar. Gaan we vaker doen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeeerlijk!!! Goed verzorgd, precies op tijd geleverd, lekker warm, lekker verse salade, kortom geweldig, had al eerder e, zal zeker niet de laatste keer zijn!!!!en ander gerecht en ook dat was prima!! Gewldig dus dat het zo ook kan

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Op tijd en lekker!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Risottoballetes en de winterse pasta besteld. Het was echt heel erg lekker! Erg smaakvol en goed samengesteld. Ook de gegrilde wortels waren erg lekker. Tot nu toe een van de lekkerste afhaalgerechten tot nu toe. Wel vond mijn man de portie iets te klein en waren de wortels wel nodig als aanvulling. Voor mij (vrouw) was het voldoende. Dus ben je een grote eter dan is 1 of 2 bijgerechten wel een goed idee.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vers bereid eten.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salades met lekkere frietjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging (aangegeven tijd) en kwaliteit (saté) was top! Aangeleverd in twee aparte papieren tasjes; de één met warme, de andere met koude gerechten. Een zeer uitgebreid diner. Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling. Een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt lekker en compleet. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was matig van smaak en geen restaurantkwaliteit. Er was 1 friet niet geleverd en de poffertjes waren koud. Sate, soep en salade waren prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté (restaurant kwaliteit) voor een prima prijs bij ons (punctueel) thuisbezorgd. Vanavond voor de tweede keer besteld en zoals de vorige keer al gezegd: jullie hebben er een vaste klant bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alleX weer heerlijk..!👌🏻

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten, goed op temperatuur en op tijd bezorgd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Goed verzorgd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom van de Sate. Voldoende en nog heerlijk warm!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten - menu van 4 gangen en sate voor onze dochter - was erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goeie hoeveelheden zeker voor 13,50!! Voor herhaling vatbaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed kwaliteit maaltijd. Goed verzorgd en netjes bezorgd. Een aanrader

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, netjes verpakt en warm. Eten was lekker en smaakvol

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Proeflokaal de Rector was top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De saté is verrukkelijk en ook de cheeseburger smaakte uitstekend! Bezorgtijden was zoals afgesproken. Dit gaan we zeker nogmaals doen. Bedankt Griffel!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en behoorlijk grote porties. We kregen echt waar voor ons geld ! Zeker de moeite waard om vaker te doen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Helemaal top

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed verzorgd en niet te vergeten warm !!!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk Prijs/kwaliteit komt overeen Alleen saté vlees mag iets kleiner Saté was te grote hompen en iets te ver doorgebakken, niet erg mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, bezorging op tijd. Uitstekende communicatie. Heerlijke saté!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg genoten van het Proeflokaal-diner. Gerechten zagen er mooi uit, smaakten heerlijk, waren goed verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd. Dit gaan we absoluut vaker doen. Complimenten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal hartstikke lekker, prima hoeveelheden. Vooral de paddenstoelen risottoballetjes is echt een aanrader. Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Enig minpuntje: friet. Geen top friet. 4,5 sterren!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en lekker gegeten

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en vriendelijke bezorging, alles warm en smakelijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect klaargemaakt, lekker en ruim voldoende. Mooi geserveerd ook en lekker warm. Er is veel aandacht aan besteed, blijkbaar.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij onze bestelling van 2 saté en 2 cheeseburgers was niet duidelijk dat er al frites, mayonaise en satesaus bijzaten - het submenu gaf niet aan dat dit extra was. Daarnaast 0,25 in rekening brengen bijna onzichtbaar want niet in de winkelwagen) voor een ideal betaling is raar

Reactie van De Griffel To Go:Beste René, nog heel erg bedankt voor je bestelling! Ik heb de twee gerechten gecheckt en volgens mij staat er duidelijk bij dat er bij de saté al frites, mayo en pindasaus bij zit (ook bij de cheeseburger), dus je dat niet extra hoeft te bestellen. De kosten voor iDeal betalen wij, dus snap niet zo goed waar de 0,25 vandaan komt. Kun je een mailtje sturen naar info@degriffel.nl van je bestelling waar bij staat dat er 0,25 extra is gerekend, dan ga ik het uitzoeken. Vriendelijke groet , Joram

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd. Lekker warm nog en zag er al smakelijk uit en dat was het ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar mijn mening is prijs voor wat je krijgt uit verhouding, een droge karbonade met een bakje friet twee kleine tomaatjes, drie wortels voor € 13,50. ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Precies op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd, veel extra’s, op tijd en lekker! Ook bezorging supervriendelijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wéér heerlijk de sate griffel!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Leuke opbouw in de gerechten en makkelijk thuis te verwarmen. Ik miste wel wat dip bij het brood en uitleg van de kaasjes en wijn. Dat zou het helemaal af maken. Zeker een aanrader.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Echt van genoten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ziet er mooi uit en snel bezorgd

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede kwaliteit

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was lekker warm, super lekkere salade en bezorging was keurig op tijd. Even telefonisch contact gehad wat betreft een allergie en het gerecht werd direct aangepast. Aanrader en ik bestel snel weer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Eten was erg goed. Bestellen vast nog een keer 😊👍🏻

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top als iedere keer

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Eten was heerlijk en warm. We hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Prima porties, voldoende en compleet. Netjes op tijd geleverd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate besteld. Het geheel was lekker maar helaas was de kip te droog en aangebrand. Het bijgerecht was wel erg goed.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, punctueel, vriendelijk en lekker

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag en donderdag bij de Griffel eten besteld. Waren aangenaam verrast. Je krijgt echt een goede portie en de kwaliteit is zeer goed. Verder worden alle details erbij geleverd in bakjes die je ook in een restaurant krijgt. Het eten was bij aankomst warm en de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De toetjes zijn echt een aanrader om erbij te bestellen! Ook staat er voor ieder wat wils op de kaart. Wij komen zeker terug!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Netjes verpakt en alles was van goede en verse kwaliteit, zelfs de frietjes waren top! Voor herhaling vatbaar! 😃

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, prima verzorgd en lekker en...mooi op tijd 👍

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté, lekker ruim portie vlees met goede satésaus.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op het afgesproken tijdstip bezorgd, hoeveelheid ruim voldoende, kwaliteit prima vriendelijke bezorging.Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goede kwaliteit voor een goede prijs

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en netjes op tijd! 🙏

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Grote portie!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, fijne mensen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen & afhalen ging prima, heel vriendelijke medewerkers en we hebben heerlijk gegeten!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gepresenteerde en lekkere maaltijden. Duidelijke website en keurig op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker eten Keurig verpakt

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van eten en de bezorging was op het gevraagde tijdstip. Kortom doorgaan hiermee, zolang het nodig is.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten en de porties zijn goed. De bezorger was er eerder dan gepland en het eten was nog goed warm. Iets bijzonders op tafel in deze bizarre tijd.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling liep vlot en zonder problemen, de bezorging was top. De gerechten zagen er allemaal heel smaakvol en netjes verzorgd uit. En het smaakte heerlijk. Zeker voor spoedige herhaling vatbaar. Bedankt.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige ervaring, en aanrader het sate’ menu alles zat er ruim voldoende.bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was heerlijk! Super dat er bij de Sate dingen apart zijn bijgevoegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sate gegegeten. Ook de bijgerechten als frites en salade etc zijn prima. Alles werd warm en op afgesproken tijd bezorgd. Is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd geleverd

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week enthousiast over het geleverde eten. Bestellen gaat eenvoudig en de kwaliteit is constant. Favo hier zijn saté, roast pork, kaasplankje, cheeseburger en de salades. Elk gerecht is met zorg ingepakt en de bezorging is steeds op het afgesproken tijdstip. Kortom: betrouwbaar en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verfijnde gerechten, met zorg bereid en van goede smaak! Saté is een aanrader: zachte kip, met vers gemaakte, goede pindasaus (geen vette) en alle lekkere toebehoren + ook niet onbelangrijk: knapperige frietjes.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, heerlijk gegeten, makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis heerlijk uit eten geweest met familie. Lekkere gerechtjes vooraf, pasta uit de oven, kaasplankje en lekker dessert. Alsof we in een restaurant zaten! Perfect optijd bezorgd zoals altijd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Het eten is van goede kwaliteit. De bezorging was mooi op tijd. Gaan wij zeker nog eens doen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van proeflokaal de Rector! Precies op tijd, goede kwaliteit, diversiteit en afwerking. Dichterbij een restaurant ervaring kun je in deze tijd niet komen. Complimenten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van het proeflokaal. Wat een lekkere hapjes allemaal. Een aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, alles was nog super warm bij aankomst en dus heerlijk genoten van de maaltijd. Was ook zeker genoeg, de salade hebben we de dag erna opgegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Thuis uit eten en het smaakte net zo goed! Goede gerechten en meer dan genoeg! Bedankt!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De menu’s werden stipt op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten. Ook de presentatie was heel leuk, net als een restaurant. Het was wel even uitzoeken wat in welk bakje zat maar dat is goed gekomen :) aan te raden!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top hoe jullie glutenvrij hebben opgepakt

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sate, alles goed warm en keurig verpakt. Kortom TOP !

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘t was weer top 👍🏼

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezellig avondje uit eten thuis. Lekkere hapjes. Veel keus. Genoten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima mogelijkheid voor bestellen: duudelijke site met voldoende keuze, makkelijke registratie en betaling, aflevering stipt op tijd, kwaliteit eten goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goede hap, mooie prijs!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed op tijd en kwaliteit

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niks anders verzinnen dan: “Het was meer dan gruwelijk lekkerrrrr!’

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het eten niet erg goed. De arancini- ballen ken ik uit Italie en die vind ik daar altijd erg lekker. Hier vond ik het vooral rijst en proefde nauwelijks champignons. Ook de satesaus leek uit een potje. Niet lekker en te zoet. Er zaten stukjes kip bij die heel taai waren en die je niet door kon slikken. De prijs is batuurlijk niet erg hoog. Maar voor ons is dit geen aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté met van alles lekkers erbij, top!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk en was verzorgd en hygiënisch verpakt.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant en precies op tijd bezorgd.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Snelle service en vriendelijke bezorging. Echt top!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté met toebehoren was heerlijk bereid. Smakelijk gegeten. Eten was fijn op tijd bezorgd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Optijd, warm en vriendelijk bezorgd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer echt een cadeautje! Goed verpakt (bio?) ruim voldoende, kwaliteit en vooral......lekker. Bedankt maar weer mannen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekkere maaltijd, goede verhouding met kosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijzonder lekker en genoeg. De service prima in order, zelf erg goed. Precies op tijd de bestelling geleverd. Volgende keer bestel ik weer bij de Griffel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de eerste keer dat we bestellen bij De Griffel te go. Kwaliteit was erg goed. Vriendelijke bezorging en op tijd. Hopelijk kunnen we snel weer genieten van de sfeer in de Griffel zelf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Toch een beetje restaurant gevoel, maar dan thuis.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, aanrader!! Mooie porties, frisse salade en alles goed op smaak. Ook op afgesproken tijd geleverd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was ook meer dan voldoende en goed warm. Voor herhaling vatbaar..

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel tevreden. Precies op tijd bezorgd, goede kwaliteit en nog heel warm!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd. Portie voldoende. Goed op temperatuur. Heerlijk van smaak Friet iets te zout

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, heel aantal verschillende gerechten die allemaal erg lekker waren, goede wijnkeuze erbij, kortom: doen we vaker! Heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten!! Heerlijke smaak en goede kwaliteit en goede hoeveelheid!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super saté

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de afgesproken tijd, lekkere ruime porties en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De griffel to go is zeker een aanrader! Heerlijk gegeten! Echt een aanvulling op het afhaal-aanbod in De Bilt. Al kijken we er natuurlijk ook naar uit om straks weer gewoon in het café te kunnen zitten!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het een was prima, lekker en zag er verzorgd uit. Leuk verpakt ook. Exact op tijd bezorgd. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en erg lekker. Doen we zeker nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, heerlijk malse roast pork, warme knapperige friet! Heerlijk gegeten: erg tevreden!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Roast Pork is zeker aan te bevelen en ook de desserts!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was precies op tijd klaar en service prima. Als tip bouw de maaltijd salade omgekeerd op zodat je als je pak om draait en om je bord ligt de juiste kant boven ligt. In dit geval de carpaccio bovenop

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saté met goede frites. Prima verzorgd. Netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar bij afhalen en heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten. Dank je wel!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! We hebben het opgehaald, het stond precies op tijd klaar en was thuis nog lekker warm. Volgende week bestellen we weer!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De arancini waren voortreffelijk! Echt heerlijk gegeten. Fijn dat jullie to go-maaltijden bieden!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verzorgd. Meer dan keurig afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en goed verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Wij komen zeker terug!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Saté was top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het proeflokaal menu was meer dan voldoende, mooi opgemaakt en heel smaakvol. En goede wijn erbij!!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Heb de saté besteld, was prima!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, alles goed op temperatuur. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Bezorging correct uitgevoerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goed eten, snel klaar, ruime porties,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer super op tijd, heel vriendelijk bezorgd en waanzinnig lekker! Heel veel voorspoed voor jullie allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en prima verzorgd. Voor herhaling vatbaar, maar hopelijk is het niet nodig en mogen jullie snel weer open. Succes en sterkte verder in deze voor jullie vervelende tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. De sate was weer top. Suggestie zou zijn om een kinderportie te introduceren. Mijn kinderen willen gewoon sate of burger maar we waren nu genoodzaakt om een groot deel van de frites en een halve burger weg te gooien. Zonde.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, snel en goed op temperatuur. Ruim voldoende portie. Kroepoek was zacht geworden maar is peanuts.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben twee vegetarische gerechten besteld. De smaak was prima alleen waren de porties ter grootte van een voorgerecht. Dus echt te weinig voor ons.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en altijd op tijd bezorgen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Gevarieerde gerechten. Voldoende en echt het gevoel van een restaurant aan huis. Prijs/kwaliteit meer dan goed.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté van Kippendijen. Erg lekker.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Samen met 2 collega's "uit eten" op kantoor, genoten van de heerlijke saté en als dessert de tiramisu en cheesecake! Gaan we zeker vaker doen!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd en warm tot aan de voordeur gebracht!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel lekker, helemaal voor afhalen. Goede smaak pasta, heerlijke saté en de paddenstoelkroketjes waren ook top met de truffelmayo. Ook de uitgebreidheid met een verse goede salade is lekker fijn. Geen slappe hap of te natte hapjes, gewoon alsof je in een restaurant zit. Erg goed allemaal, gaan we zeker vaker halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, zag er zèèr netjes en verzorgd uit en het etenbwas heerlijk! De mevrouw die het eten bracht was erg vriendelijk en representatief gekleed. Top!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top..!☑️

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst gegeten 'bij' de nieuwe Griffel.. Maar dan thuis. Gerechten erg lekker! Zodra we weer uit eten mogen komen we zeker! Alleen.. Het was niet echt warm meer. Musschien zitten we ook wel te ver weg? Anyway. Ga zo door, hopelijk alles weer z'n bij het oude. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sate en roast pork waren erg lekker. De gerechten zijn erg compleet en het zijn grote porties. Wij gaan zeker ook de andere gerechten proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is bij de Griffel zelf of afhalen heel goed verzorgd De Primitivo rode wijn is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was heerlijk, friet niet erg warm. Bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd! De hoeveelheden waren ook prima. Veel frites werden er ook bijgeleverd. De maaltijdsalade, pasta en saté waren erg lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de kroepoek was taai geworden. Dus hier een andere oplossing voor vinden.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alleen jammer dat het niet echt lekker warm meer was.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk eten van De Nieuwe Griffel! We hadden diverse gerechten besteld; alles was zeer smaakvol. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd. En het was heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ..alles was goed op temperatuur en smakelijk..goede service minpunt ws de sla ....grote grove stukken en knoesten ..zou van mij veeleer fijner gesneden mogen worden ..zo grof is echt niet fijn

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.Zoals altijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd een lekkere maaltijd bezorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en de prijs heel redelijk. Alleen was het eten een beetje afgekoeld wat jammer was maar niet te voorkomen denk ik.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel. Het eten was heerlijk en leuk verpakt. De portie grootte was perfect.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Bezorging was mooi op tijd volgens plan. Zeker een aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd, het was goed op temperatuur en gewoon lekker. Het enige wat miste was de warme sfeer van het restaurant.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en vooral erg lekker.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en bezorgd! Leuke gerechten en goed van smaak. Vooral de saté is top! Voor bezorging viel dit absoluut niet tegen: het was heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat enorm lekker hebben we gegeten. Allemaal wat anders Mijn vegetarische risottoballetjes waren echt vurukkelijk....en de salade met dressing hebben we ook helemaal opgegeten....hmmmm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken betreffende de bestelling via de mail. Bestelling goed op tijd geleverd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en heerlijke maaltijden.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn op de afgesproken tijd bezorgd. Met zorg verpakt. Vriendelijke bejegening. En het gevoel de horeca een beetje te kunnen steunen. 5 sterren.!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sate, burger en maaltijdsalade. Goed verzorgd en grote porties!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren top! Net zo lekker als in het Restaurant.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed verzorgd eten en superlekker - as always 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve allemaal, het was weer helemaal top! Super lekker en strak op tijd! Keep up the good work & keep the faith! Liefs, Marco & Ilse, Schoolstraat Vijftien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was perfect en heerlijk. Alleen de Carpaccio maaltijdsalade viel heel erg tegen. Er zat iets van courgette achtig in + 3 grote stukken ui met grote blaadjes sla (rucola). Als je de sla en en de ui weg haalt was er weinig van de "maaltijdsalade" over, brood met dip was 1 klein broodje met humus en het broodje was een baksteen. Als je dit vergelijkt met de saté zijn het andere werelden helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De produkten zien er goed uit in de mooie bakjes waarin het geleverd wordt. In mijn geval was het niet echt heel erg warm meer, wellicht zouden warmhouddozen tijdens het vervoer hierin een oplossing zijn. Het eten was gewoon goed en van dezelfde kwaliteit als altijd bij de nieuwe Griffel. Het was zeker meer dan genoeg, zelfs iets teveel voor ieder van ons (4 personen). Maar een goede oplossing in deze Corona tijden.

Reactie van De Griffel To Go:Beste Jaap, bedankt voor je bestelling en review! Fijn dat het allemaal lekker, maar erg vervelend dat je eten niet warm genoeg was. We hebben warmhoudelementen voor in de bezorgboxen besteld, waardoor iedere maaltijd weer lekker warm aan huis wordt geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat leuk en goed verpakt en net zo smakelijk als in het restaurant. De kipsaté heerlijk en compleet met kroepoekjes, atjar, seroendeng. De burger was stevig en goed van smaak! Zelfs salade met losse dressing erbij! Onze hele tafel stond vol met bakjes met al het lekkers. Genoten!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! We hebben de pasta vanmiddag nog tegoed. Als jullie opnieuw gaan: laat weten, wij zijn klant..

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, jullie brengen thuisbezorgd maaltijden naar een hoger niveau. Heerlijk en goede/leuke manier van presenteren.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de bezorging was op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een heerlijk 3 gangen menuutje opgehaald en met de prima verpakking en opwarm instructies gemakkelijk een culinaire dinertje thuis gehouden. Doen we meer!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt en goed van smaak, top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dinertje thuis!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt genieten op de zaterdagavond. Een dinertje thuis!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten!!!! Grote porties

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, vooral de arancini en de paddenstoelkroketjes. De humus was het minst: vreemde smaak, niet zo lekker. De bezorging was prima.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, veel inrecyclebaar papier , dus geen eindeloos plastic. Goed geregeld ook bij t afhalen Prima!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en roast pork. Nagenoeg stipt op tijd bezorgd en prima op temperatuur. Aanrader dus.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger!!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke saté! Ga zo door!!!